La UE Olot visita a l’Ejea amb l’objectiu d’encadenar dues victòries consecutives

Intensitat i ambient distès, en el primer entrenament de la Unió Esportiva Olot després de la victòria diumenge passat davant el Nàstic de Tarragona. Injecció de moral per un equip que visitarà aquest diumenge l’Ejea, amb un terreny de joc diferent respecte a altres equips i amb especial atenció al vent: pràcticament els dos condicions amb què es trobaven a l’entrenament d’aquest dimecres.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot:Complicat per la superfície, més que per les mides. La superfície no és gaire bona, és antiga. Les mides són amples, no és petit. Si que estem pendents del vent perquè és una zona on sovint fa vent. És veritat que no és un equip que jugui igual que l’any passat, no és tant directe, mirar de ser més dominat amb la pilota, i això ho canvia.

Garrido ha remarcat la importància de sumar dues victòries consecutives, fet que costa en aquest grup 3r.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Enllaçar dues victòries és complicat però és el nostre objectiu. Crec que estem trobant aquest punt d’inflexió, ho hem parlat, i ara que el tenim, són conscients que l’han d’aprofitar.

El tècnic valencià també ha valorat les 10 primeres jornades de lliga fetes per l’equip.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Ara podem parlar d’un mes sense perdre , si l’altre dia haguéssim acabat 1 a 1 , parlaríem d’un mes sense guanyar, al final és una línia molt fina .El joc de l’equip és el que em dona motius per a ser optimistes.

Joel Arimany afronta la última setmana de baixa per lesió i Arnau Comas és dubte per molèsties a l’isquio, d’un partit que es jugarà a quest diumenge a les 12 del migdia.

Deixa un comentari