Santa Pau tornarà a acollir la 2a edició del Mercat d’Artesania de l’Associació La Iera

Aquest dissabte la plaça major de Santa Pau torna a preparar-se per a la 2a edició del Mercat d’artesania de l’Associació La Iera.

Aprofitant el pont de Tots Sants, el Patronat de Turisme de Santa Pau va confiar a l’Associació La Iera la fira per la seva trajectòria en posar de relleu la feina feta per els artesans de la comarca.

Núria Tella, cercle fires i mercats La Iera: És el mercat de creador i creadores, el que busquem és un producte de qualitat, fet a mà, dissenyat i de creació pròpia.

La fira no només es centra en productes d’artesans de la Garrotxa sinó que també vol donar-hi cabuda a tots aquells artesans de la resta del país que també aportin productes de qualitat i fets per ells.

S’hi podran trobar productors alimentaris, dissenyadors de roba,  de joies o d’altres oficis que marcaran l’essència de la mateixa fira.

Núria Tella, cercle fires i mercats La Iera: És una comarca molt creativa. Et trobes molta gent amb moltes ganes de començar projectes nous, coses fetes per ells i realment és bonic.

Durant aquest any, l’associació ha realitzat diversos mercats i  activitats, com ara un petit mercat durant la Fira de Sant Lluc, la desfilada de moda al museu dels Sants durant la Jornada Europea de Patrimoni, així com el Taller dels Sastres del nucli antic.

Núria Tella, cercle fires i mercats La Iera: Un artesà està tancat al seu taller aleshores al fer xarxa et fa veure altres maneres de treballar, de conèixer gent nova…realment s’agraeix i és molt bonic.