El CF Sant Jaume s’emporta els tres punts contra el CE Besalú en un derbi vibrant (2-1)

Gran partit el que es va viure dissabte a Segona Catalana. El CF Sant Jaume rebia dissabte el CE Besalú en el matx corresponent a la novena jornada de lliga. Un derbi sempre és un derbi i el partit no va decebre els centenars d’espectadors que es van aplegar al Camp de Futbol de Sant Jaume de Llierca.

El Sant Jaume va començar el partit amb intensitat i amb caràcter i va fer el primer avís ben aviat amb un xut de falta que va tocar el travesser. El conjunt local va optar per obrir les bandes i els va funcionar. Els extrems blanc-i-vermells van fer molt de mal a la defensa besaluenca. De fet, ben aviat, al minut 8, el Sant Jaume va començar a encarrilar la victòria. Ibrahim Ahiayouch va ser l’encarregat d’obrir la llauna per als locals amb un potent xut que es va colar a la porteria defensada per August Conesa. El Besalú no s’acabava de trobar còmode i el Sant Jaume ho aprofitava per crear diferents ocasions de perill. Enric Genís va ser un dels extrems destacats, un jugador hàbil i amb molta qualitat.

La segona meitat no va canviar la dinàmica del matx. El Besalú va disposar d’alguna ocasió al contraatac, com aquesta, però el Sant Jaume continuava dominant el partit. Els assistents van haver d’esperar que faltessin dotze minuts pel final del partit per tornar a celebrar un gol. Així va ser, al minut 78, Dani Ruvirola va sentenciar el matx. Les coses encara es van posar més difícils per al Besalú quan al minut 85, l’àrbitre va expulsar Joan Vila, que havia entrat al terreny de joc feia sis minuts. Abans d’acabar el matx, els visitants van aconseguir retallar distàncies, amb la diana d’Óscar Molina. Tot i això, no hi va haver temps per més i el col·legiat va marcar la finalització del derbi.

Toni Sànchez, entrenador CF Sant Jaume de Llierca: “Avui sí que ens hem plantejat un partit de ser més pràctics, ser més segurs a l’hora de treure la pilota, potser no filtrar tants passes a dins i anar més sobre segur. La veritat és que hem tingut la sort de marcar abans, tot i això hem acabat patint amb aquest últim gol”.

 

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: “Hem canviat el sistema els últims deu o dotze minuts. Hem posat tres defenses i un punta més a dalt. Llavors ens han expulsat un jugador que no entenc ben bé perquè, però el que està clar és que realment no ens ha beneficiat ben gota. No crec que hàgim perdut per l’àrbitre, només estic dient que no ha estat encertat. Aquesta segona catalana és molt complicada i tots els partits són molt complicats”.

El Sant Jaume de Llierca, que amb aquesta victòria ja ha superat els de Manel Puigvert a la classificació, visitarà el camp del CE Empuriabrava Castelló i el CE Besalú rebrà la UE Can Gibert a casa.

x