Dani López Quartet omple la Sala El Torín del jazz més personal

La Sala El Torín va acollir dijous a la nit el concert de Dani López Quartet emmarcat dins el cicle de Jazz Olot. Els assistents van poder gaudir d’alguns dels temes que formaran part del seu primer disc, després de treballar com a productor i músic en diversos projectes. L’artista garrotxí transforma el seu dia a dia en cançons de jazz, música contemporània o tradicional, sota el nom de ‘Dani López Quartet’.

Dani López, músic: “Estic molt content de com ha anat el concert. Ha vingut molta gent i m’ha fet una il·lusió increïble. Demà anem a gravar els mateixos temes que hem tocat als Estudis Ground a Banyoles. Amb moltes ganes de seguir tocant amb aquesta banda. Els músics són increïbles. Amb ganes que tot això qualli, que anem fent concerts i que tot vagi cap amunt”.

Dani López Quartet, el conjunt format per contrabaix, bateria i piano, a més de la veu i el saxo de l’artista garrotxí, va presentar a la capital garrotxina el seu nou disc, encara sense nom, amb la col·laboració de Vic Moliner al contrabaix, Alejandro Esperanza al piano i Andreu Moreno a la bateria. El jove artista olotí entra ara a l’estudi de gravació per posar fil a l’agulla a aquest treball personal.

Deixa un comentari