Els penals i el vent no impedeixen a la UE Olot endur-se els tres punts del camp de l’Ejea (0-2)

La sort comença a estar del cantó de la Unió Esportiva Olot, que s’ha endut aquest diumenge a Ejea de los Caballeros tres punts en un partit boig per les alternatives i pel vent. Bon partit, una setmana més, dels jugadors de Raúl Garrido, que sumen la segona victòria cosnecutiva després de vèncer diumenge passat el Nàstic.

El partit ha començat de la millor manera per l’equip de Raúl Garrido, amb un gol matiner de Pedro del Campo a passada de Pep Chavarria, en una jugada des de la banda. Els dos equips han continuat tenint aproximacions a la porteria rival. Al minut 34 l’àrbitre ha xiulat penal a Carles Mas. Pol Ballesté, però, ha salvat a l’equip, aturant-li la pena màxima a Albert Torras. Deu minuts més tard, novament penal a favor de l’Ejea, aquest cop per una falta comesa per Lluís Aspar. I novament Torras ha sigut l’encarregat de xutar el penal, que novament ha fallat, aquest cop, però, per culpa d’un xut desviat.

La segona part ha començat igual que la primera. En aquest cas, però, no ha hagut de passar ni un minut perquè els olotins marquessin de nou. Ha estat gràcies a un gol de Jordi Xumetra, que igual que Pedro del Campo, s’ha estrenat aquesta temporada. Gol a passada, altre cop, de Pep Chavarria, un dels homes del partit i de la temporada per la Unió Esportiva Olot.

L’Ejea, però, no li ha perdut la cara al partit, i no ha deixat d’intentar-ho durant els segons 45 minuts, aprofitant també, el fet de jugar la segona meitat amb el vent favor. Vent que ha estat acompanyant els jugadors durant tot el matx.

Resultat final, Ejea 0 Unió Esportiva Olot 2, que situa a els de Raúl Garrido més a prop de les posicions de play off d’ascens que del descens. La setmana que ve rebran el Prat, que només ha guanyat un partit d’onze jugats.

Deixa un comentari