La CUP vol anar a Madrid per “combatre de cara” l’Estat espanyol, que considera un “règim no reformable”

La CUP va explicar aquest diumenge a Olot les línies mestres de la proposta política que portarà a les Eleccions Generals al Congrés dels Diputats del 10 de novembre. L’acte, que va reunir desenes de persones al casal del barri de Sant Miquel, va comptar amb la presència de Non Casadevall i Maria Besora, cap de llista i número 2 de la CUP per Girona, Helena Soler, militant de La Forja Garrotxa i Natàlia Sànchez, diputada del partit al Parlament de Catalunya. La formació independentista concorre per primer cop a unes eleccions generals sota el lema “Ingovernables”.

Non Casadevall, candidat CUP al Congrés per Girona: “Nosaltres anem a encarar l’estat espanyol, a discutir que és un règim que no és reformable, sinó que cal combatre’l de cares. Assumir la contradicció que per un partit independentista suposa presentar-se a les eleccions de l’estat que ens oprimeix i que ens reprimeix”.

Segons Casadevall, la CUP vol posicionar-se com l’altaveu d’aquells que creuen que l’Estat espanyol no es pot reformar.