La tradicional enganxada de cartells estrena la campanya pel 10-N a Olot

ERC, JxCat i el PSC van celebrar la tradicional enganxada de cartells, que va donar la passada mitjanit el tret de sortida a la campanya electoral de les eleccions generals del 10 de novembre. L’inici de la campanya va coincidir de ple amb una nit de vigília de festiu, en la celebració de la Castanyada i Halloween. L’acte es va tornar a repetir sis mesos després. En aquesta ocasió, però, els comicis se celebren en unes circumstàncies molt diferents.

 

El president del PDE Cat a la Garrotxa, David Coromina, va qualificar el partit com l’opció independentista més coherent i va afirmar que JuntsxCatalunya no donarà cap vot en blanc al PSOE, tal com fan “altres partits independentistes”.

David Coromina, president PDE Cat Garrotxa: “Per nosaltres és una campanya complicada, perquè tenim l’Estat Espanyol a sobre. Un Estat Espanyol que ens persegueix, que persegueix als exiliats, als independentistes. Per tant, en aquest sentit són unes eleccions molt complicades per JuntsxCatalunya. Volem demanar el vot dels garrotxins, perquè JuntsxCatalunya som l’opció independentista coherent”.

En canvi, la proposta del PSC és la de fer un govern fort i estable, que és, diuen, el que el país requereix en aquest moment.

Albert Bramon, primer secretari PSC Garrotxa: “Nosaltres pensem que l’oferta que hem fet durant aquest any que hem estat al govern ha sigut el d’un govern europeu, feminista, progressista i sobretot molt treballador. El que pensem és que es torni a repetir exactament el mateix, però en aquest cas encara amb una dosi d’estabilitat i fortalesa, que és la que aquest país requereix en aquests moments”.