L’ofrena als difunts d’Olot reuneix més d’un centenar de persones al cementiri

La ciutat d’Olot va recordar els seus ciutadans difunts en un acte solemne i emotiu. Més d’un centenar de persones van homenatjar les persones que ja no hi són, en un acte organitzat per l’ajuntament i en presència de regidors. Com és tradició per Tots Sants, els olotins també van assistir al cementiri per a recordar els seus familiars i amics difunts. L’alcalde d’Olot, Pep Berga, va qualificar l’acte de modest i senzill. 

Pep Berga, alcalde Olot: “És un moment pel record, pel record de totes aquelles persones que ens han deixat, que reposen en pau aquí. És un dia per recordar aquestes persones que tant hem estimat i que tant ens han estimat a nosaltres”.

L’esdeveniment va comptar amb la recitació dels poemes de la Margarida Arau i també va venir acompanyat de l’actuació d’alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música. Els artistes van interpretar tres peces de música clàssica del compositor americà Brian Balmages.

Xavier Badosa, professor Escola Municipal de Música: “Ha sigut un acte molt maco. Hem tocat tres peces, lentes i sembla que la gent els hi ha agradat molt. Hem vingut la secció de corda de l’escola”.

Un altre any i una nova trobada al cementiri d’Olot per homenatjar col·lectivament els difunts de la ciutat.

x