Més de 150 persones participen al primer itinerari de la por a Sant Feliu de Pallerols

Sant Feliu de Pallerols va celebrar, la nit de dijous, una fusió entre la nostra festa popular, la Castanyada i el Halloween més terrorífic.

La Plaça El Firal va omplir-se de música a càrrec de l’artista local Paula Salvador i petites fogueres per celebrar la Castanyada més autèntica.

Però l’olor de castanyes i moscatell es contraposava, a l’altre punta de la plaça, amb petits i grans lluent mascaretes de fantasmes i de bruixes ben tenebroses.

Artur Colomer, Alcalde de Sant Feliu de Pallerols: La Castanyada és una tradició nostra catalana al 100 per cent, però a la mainada els hi atrau molt el tema aquest de Halloween i hem intentat fer una barreja de les dues coses i combinar les dues activitats.

A les 7 de la tarda, començava la primera edició de l’itinerari del terror. Un petit recorregut pel nucli antic del municipi reblert d’espants i personatges misteriosos. L’activitat va comptar amb una alta participació, ja que hi s’hi van inscriure més d’un centenar de nens i nenes de totes les edats.

L’itinerari començava a la plaça El Firal, on després d’una petita explicació, els participants havien de passar pels carrers i túnels empedrats del nucli antic de Sant Feliu de Pallerols. Creus de cementiri, fantasmes, aranyes, ratpenats i espelmes, són alguns dels elements que s’anaven trobant al llarg del camí. Però també hi havia personatges temibles, bruixes, infermeres, zombies o la mateixa mort en persona, anaven repartint fuet o llaminadures al llarg de tot el recorregut.

Finalment, i després d’una llarga estona ben terrorífica, als supervivents els esperava un petit photocall on fer constar la seva gran gesta.

Deixa un comentari