Una cinquantena de nens i nenes participen a la ‘Disco Infantil’ de La Vall de Bianya

El Centre Cívic de La Vall de Bianya va ser l’escenari d’una gran festa pels més menuts. Una discoteca infantil organitzada pel Grup de Joves de la Vall de Bianya. Una cinquantena de nens i nenes van assistir a l’activitat.

Esther Moreno, Grup de Joves de Bianya: “Sorgeix del Grup de Joves de la Vall de Bianya. Sempre fem activitats per Nadal, per exemple, que són més aviat tallers i molt dirigit. Aquest any vam dir que faríem alguna cosa especial. La Castanyada i els panellets ja ho tenim molt vist i el Halloween és una cosa que dóna molt de joc”.

L’esdeveniment no gaudia de precedents, i és que aquesta era la primera vegada que es feia una activitat així al municipi.

Laia Amores, Grup de Joves de Bianya: “És la primera vegada que ho fem. Ho hem ambientat tot en tema Halloween. Hem fet diversos jocs: hi ha el tres en ratlla, hi ha bitlles, hi ha dibuixos i hi ha un taller de maquillatge. També hem fet un berenar ambientat en Halloween”.

La mateixa associació va valorar molt positivament l’assistència.

Laia Amores, Grup de Joves de Bianya: “Estem sorpresos, no ens esperàvem tanta gent”.

Una primera edició que de ben segur haurà estat la primera de moltes.