El Club Hoquei Olot empata contra el CE Noia en un partit marcat per la intensitat (3-3)

Un ambient de gala dissabte al Pavelló d’Esports per rebre un dels clubs històrics de Catalunya, el CE Noia Freixenet. El CH Olot va jugar un dels millors partits de la temporada, però no va poder passar d’un empat a 3 en un matx que es mereixia acabar amb victòria groguenca.

L’Olot va sortir endollat i va començar a crear perill des del principi. De fet, el conjunt de casa va marcar el primer ben aviat. Maties Reixach va culminar una bona jugada que va acabar al fons de la porteria. Uns minuts després, Lluc Jiménez va convertir un penal a favor de l’Olot, un gol que donava dues dianes d’avantatge als locals. Els jugadors de Jordi Costa no van parar d’atacar la porteria visitant. Tot i això i, a pocs minuts per al final del partit, el Noia va aconseguir retallar distàncies i anar-se’n al descans amb un ajustat 2-1.

La represa va estar marcada per un ingredient principal: la intensitat. L’Olot va pujar el nivell d’agressivitat i Joan Mangas va aconseguir el tercer gol de l’Olot al cap de pocs minuts de l’inici de la segona part. El pavelló es va convertir en una olla de pressió i els últims minuts van ser d’autèntic infart. El Noia cada vegada s’apropava amb més perill a la porteria local, fins que va obtenir la recompnensa amb el segon gol, que els posava només a una sola diana d’aconseguir l’empat. Un minut més tard, el Noia es va endur un rebot que va ser capaç de culminar amb el tercer gol de la tarda. L’Olot no s’ho podia creure i és que havia perdut l’oportunitat d’endur-se la victòria en una de les millors jornades viscudes de la temporada.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: “Avui sí que hem dominat una mica més el partit. Hem sigut més dominadors, que és el que havíem comentat la setmana passada i aquests dies als entrenaments. Hem tingut fases que hem aconseguit unes arribades a porteria molt clares i avui no les hem acabat de ficar. Però la sensació d’avui és que l’equip ha competit molt bé, ha volgut imposar el seu ritme de joc i que tenim les idees una miqueta més clares que els últims dies”.

 

David Carrasco, entrenador CE Noia: “Crec que durant tot el partit ens ha faltat una miqueta anar una mica més per al partit. Al final que hi hem anat sí que ens ha sortit bé. Podem dir que hem tingut una mica de sort”.

El CH Olot visitarà diumenge la pista del CH Cerdanyola, un club que Jordi Costa va qualificar de potent, rocós i sòlid.