La candidata de Junts per Catalunya Mariona Illamola visita el Mercat d’Olot

La candidata gironina pel Congrés de la llista de JuntsxCat, Mariona Illamola, ha passejat aquest matí pel Mercat d’Olot.

Illamola, inicialment número dos de la llista que encapçalava Joaquim Forn, ha explicat a Olot la proposta del seu partit de cara a les eleccions generals.

Mariona Illamola, candidata Junts x cat a Girona: Treballarem per la llibertat, pel no retrocés de les llibertats i el retorn de totes les llibertats que ens estan sent menystingudes i retallades i per la prosperitat de tot el territori i de totes les comarques gironines. Per això diem que nosaltres anirem a Madrid i anirem a totes les reunions, que no en faltarem a cap.

Pel que fa a les propostes per a la capital garrotxina, Illamola va refermar el compromís per fer avançar la variant d’Olot, posant de manifest el poc finançament que arriba des de Madrid.

Mariona Illamola, candidata Junts x cat a Girona: Per què la Generalitat no ho ha fet? Doncs perquè no hi ha finançament i el finançament ve de Madrid. Per això nosaltres reivindiquem un país independent per poder gestionar tots els nostres recursos i invertir-ho en les infraestructures i en les necessitats que nosaltres com a país considerem prioritàries i la variant d’Olot és una d’elles.

Durant el matí ha estat acompanyada del garrotxí i diputat al parlament Francesc Ten i també per l’alcalde de Les Preses Pere Vila, i l’alcalde de la Vall de Bianya, Santi Reixach.

A la llista també hi figura l’alcalde de Besalú, Lluís Guinó, actualment pendent del judici per la seva vinculació amb l’organització del referèndum de l’1 d’octubre.