Bon moment pel CF Sant Jaume de Llierca, que vol progressar encara més a la lliga

Si un equip està demostrant ser regular i progressar cap amunt a la classificació a la Segona Catalana, aquest és el Club Futbol Sant Jaume de Llierca, que suma 5 victòries, 1 empat i només 2 derrotes en el que va de lliga, aconseguint, en les últimes jornades, victòries amb equips de la part alta de la taula, com són el Bescanó o el Besalú, aquest passat cap de setmana.

Amb un partit per recuperar, els santjaumins són sisens a la lliga amb 16 punts, a 3 de les posicions d’ascens i 8 per sobre dels descens, que tot i estar encara en una part inicial de la lliga, es veu lluny.

Aquesta setmana visitaran l’Empuriabrava-Castelló, situats a la part mitja de la taula.

Joan Sánchez, entrenador CF Sant Jaume de Llierca: És un equip de veterans entre cometes, que potser no han començat de la millor manera, però amb jugadors molt bons. tenen molt bon equip i donaran guerra. Qualsevol camp de la categoria és complicat, així que a mirar de competir i treure els 3 punts.

Després del gran inici de lliga del Besalú i el Bosc de Tosca, ara qui sembla haver fet una apretada considerable en les últimes jornades és el Sant Jaume, que encara el partit d’aquest diumenge com un repte per tal de ser encara millors.