En Comú Podem reafirma que és l’únic partit polític amb una proposta de desbloqueig

En el marc de la campanya de les eleccions generals del proper 10 de novembre, la candidata gironina pel Congrés de la llista d’En Comú Podem, Laura López, ha visitat aquest matí el Firal d’Olot acompanyada per Xavier Garcia.

La candidata gironina pel Congrés de la llista d’En comú podem, Laura López, ha passejat aquest matí pel centre d’Olot.

Durant la visita, López ha destacat temes com ara el canvi climàtic o la situació de bloqueig que viu el país. Xavier Garcia també ha explicat reformes per a combatre la precarietat laboral i la desigualtat social. A nivell comarcal, ha ressaltat algunes de les problemàtiques a nivell comarcal que, en el cas de recuperar l’escó, es compromet a solucionar a Madrid.

Laura López, candidata al congrés En comú: Tenim un problema de mobilitat i s’ha de construir una variant per treure el trànsit del mig de la població. Nosaltres el que no volem es que aquesta variant sigui doble, de dos carrils per banda, perquè creiem que això és més del que necessita la població i respon a uns altres interessos.

La candidata, que va fer unes declaracions molt crítiques amb l’independentisme i que han aixecat polseguera a les xarxes, ha defensat que son l’únic partit amb una proposta per sortir de la situació de bloqueig.

Laura López, candidata al congrés En comú: Nosaltres tenim una proposta en dues fases. Ha de partir del diàleg i de la llibertat dels líders que estan presos. Hem de brindar l’autogovern de Catalunya i hem de parlar sense línies vermelles.

Al finalitzar la visita, s’han dirigit fins al carrer Macarnau, on es troba la placa d’homenatge al maqui Cisquet i des d’on s’han ressaltat els treballs per la recuperació de la memòria històrica que es fa des de la Garrotxa.

x