Les noves etapes d’Anna Quintana i del CPA Olot

Anna Quintana va posar punt i final a la seva carrera com a patinadora fa poc més de 3 mesos als World Roller Games de Barcelona. 3 mesos que li han servit per reordenar-se i reubicar-se en el dia a dia, fora de les llargues jornades d’entrenaments i les competicions. Si ve es cert que abans també havia de treballar pel fet que la modalitat de grups de show és amateur, en què centre el seu dia a dia, avui?

Anna Quintana, ex patinadora, 12 vegades campiona del món: Jo treballo en una empresa del món de l’esport, on fem la distribució a Espanya i Portugal de diferents marques del món de la bici.

Passen els anys i el CPA Olot veu passar generacions i generacions de patinadores, i amb el pes de les medalles al damunt. Els relleus sempre han suposat una dificultat, però també un repte.

Ricard Planiol, entrenador CPA Olot: Els primers relleus vans er els més difícils, perquè semblava que substituir les més experimentades i posar-hi gent nova ens feia por. Però els anys ens han donat tranquil·litat per anar fer entrant noves patinadores.

L’Anna, però, ha estat el referent de l’equip i de la modalitat durant molts anys. Què han après les que ara agafen el seu relleu?

 Abril Canuda, patinadora primer equip CPA Olot: La seva experiència és el que més ressalta d’ella.

Marta Payola, patinadora primer equip CPA Olot: He après moltes coses d’ella. El significat de constància, esforç, sacrifici…

I el futur. Com es veu el futur del CPA Olot des de dins i des de fora?

Anna Quintana: ex patinadora, 12 vegades campiona del món: Sens dubte el futur està germanitzat. Cada vegada l’esport es professionalitza més i aquí el club es treballa en aquesta basant molt bé. Les noves patinadores que van entrant són molt millors tècnicament que quan vam entrar nosaltres.

Ricard Planiol: entrenador CPA Olot: Penso que mentre hi hagi ganes i passió per continuar hi haurà un CPA Olot lluitant per participar en les competicions de grups de show.