El fotògraf Pep Sau inaugura l’exposició ‘Aparcament’ amb motiu del Festival Lluèrnia

En el marc de la Fumarola del Festival Lluèrnia d’enguany, ahir al vespre va inagurar-se l’exposició del fotògraf Pep Sau. Un testimoni entre el pas del temps i la visió personal del festival de l’any passat.

Com ja és habitual en el Festival Lluèrnia de cada any, un artista escriu la seva crònica personal de l’esdeveniment i aquesta s’exposa l’any següent, com una manera de plasmar i documentar la història del festival al llarg dels anys.

En aquesta ocasió, el fotògraf Pep Sau ha volgut centrar-se en la instal·lació interactiva que van crear la passada edició alumnes de l’institut Escola de Besalú, situada al aparcament de la plaça Campdenmàs, barrejada amb la transformació i l’evolució de l’espai. En definitiva, un testimoni visual del pas del temps.

Pep Sau, fotògraf: El que vaig fer va ser durant la resta de l’any anar-hi diferents dies, perquè amb la mateixa mirada i fent el mateix enquadrament, ensenyar el pas del temps. Ensenyar l’espai, el dia a dia. Lluèrnia són 6 hores que dura el festival i de nit, i jo aquí l’ensenyo de dia, de nit però plovent, buit…

L’exposició va inagurar-se ahir al vespre, en presència de Pep Fargas, director del festival i Ricard Sargatal, director d’Olot Cultura.

L’exposició estarà disponible al cancell de Can Trincheria fins al 30 de novembre.

x