La Garrotxa assoleix el 82% d’ocupació durant el passat pont de Tots Sants

Bona ocupació a la comarca durant el pont de Tot sants. Segons dades de Turisme Garrotxa, a la comarca hi va haver un 82% d’ocupació, unes dades similars a les de l’any passat tot i la inestabilitat meteorològica que es va viure diumenge.

Pel que fa als visitants, el 48% dels usuaris de les oficines de turisme de la comarca pernoctaven a la Garrotxa, mentre que el 20% ho feien fora de la comarca. Aproximadament un 34% eren visitants d’un sol dia.

Un dels temes que segueix preocupant a Turisme Garrotxa, són les retencions viàries que es generen als principals accessos de la ciutat i les diferents zones turístiques de la comarca, com ara la Fageda d’en Jordà, una de les icones de tardor del país.

Eduard Llorà, president en funcions Turisme Garrotxa: Nosaltres el que podem fer és això, intentar donar al turisme el màxim d’informació i explicar-los que el lloc on van no és el millor moment d’anar-hi. Això és una feina que des de les oficines de turisme es va fent.

Des de Turisme Garrotxa, aposten per  promocionar altres recursos com ara rutes de senderisme o bicicleta, que ajuden a distribuir els visitants per tota la comarca i que no es concentrin en un mateix punt.

Deixa un comentari