Rotary Club Garrotxa es proposa col·laborar amb la fundació ACE en la recerca contra malalties neurodegeneratives

El passat dijous, va tenir lloc la trobada setmanal dels membres del Rotary Club Garrotxa al restaurant La Moixina. En aquesta ocasió, va comptar amb la presència de la doctora Mercè Boada.

Boada, fundadora de la fundació ACE, te com a centre de la seva recerca l’estudi de les malalties neurodegeneratives com ara l’Alzheimer.

Miquel Calm, president Rotary Club Garrotxa: Ens ve explicar la demència i la malaltia de l’alzheimer, crec que és una conferència interessant. Nosaltres el que busquem es fer un projecte que abraci la comarca i creiem que és interessant fer una radiografia de la situació que tenim a casa nostre.

Mercè Boada, doctora: La malaltia de l’Alzheimer és una malaltia de dones. Les cuidadores són dones i la segona línia de cuidats la porten les dones. Aquí les dones estan doblement desfavorides. El sistema sanitari, social i el sistema de la recerca, moltes vegades a aquestes dones les deixa a la porta.

El Rotary Club Olot – Garrotxa, és una entitat amb finalitats benèfiques, amb l’objectiu de prestar ajut humanitari per a la millora del benestar social.