Un trencament de tíbia impedeix Martí Vayreda participar al mundial de bici trial

Fa ben poques setmanes encara veiem Martí Vayreda en plena acció, preparant l’última cita de la temporada: el Campionat del Món de bici trial a Chengdu, Xina, on tenia com a objectiu classificar-se per disputar la final en la seva prova. El dia d’agafar l’avió, però, s’estava operant d’una lesió soferta a la tíbia.

Martí Vayreda, biker: Estava entrenant a pocs dies del mundial,. Va ser escalfant, en una mala caiguda, vaig posar el peu malament i em vaig trencar la tíbia. Em van operar dimarts, va anar tot perfecte, va dir el doctor, així que cap problema.

A partir d’ara li esperen uns dies amb fèrula, 3 setmanes amb guix i un mes de recuperació.

Vayreda és un dels esportistes amb més projecció en aquesta modalitat. Aquesta temporada ha sigut subcampió d’Espanya i campió de la Copa d’Espanya, a més de ser quart a l’Europeu, el resultat de més valor per ell.

Martí Vayreda, biker: Jo em quedaria amb la final de l’europeu. Era la meva primera final internacional ui em va encantar.

Quan encara s’està disputant el mundial de bici trial a Xina, Martí Vayreda ja espera amb ganes la temporada que ve, en la que es marca com a objectiu pujar al podi continental.

Martí Vayreda, biker: Tinc ganes ja de curar-me i agafar la bici i intentar tornar ser seleccionat. A l’europeu l’objectiu seria fer podi i al mundial entrar a la final.

La que ve serà l’última temporada en categoria junior, abans de competir amb els millors de l’especialitat. A Xina aquest any no hi haurà pogut ser, però amb el nivell que fins al moment ha demostrat tenir, de ben segur que el mundial del 2019 haurà quedat en una simple anècdota.

x