Aquest diumenge Mieres acollirà una nova edició de la Fira de l’Intercanvi

Sota una única premissa, deixar de banda els diners, Mieres acollirà aquest cap de setmana la 34a edició de la Fira de l’Intercanvi, la pionera entre les comarques gironines on la moneda no és vàlida. Són tot tipus d’objectes i experiències els que s’han intercanviat durant les darreres edicions de la fira i l’organització anima als assistents a col·laborar-hi activament aportant el seu granet de sorra.

Anna Sánchez, Associació La Fulla: És una fira que fa 34 anys que es fa i consisteix amb intercanviar tot tipus de coses, des d’objectes, cançons, abraçades, s’han intercanviat moltes coses.

Serà durant el proper diumenge dia 17 de novembre que els carrers de Mieres tornaran a omplir-se de parades i de persones interessades en trobar entre totes les opcions ofertes les relíquies més especials.

Anna Sánchez, Associació La Fulla: Fa molts anys que es fa, s’organitza entre uns quants i és benvinguda tota ajuda possible. Aquest any esperem que no plogui i que vagi molt bé, que sigui un dia amb sol i calor i que s’estigui molt bé.

Entre l’Ajuntament de Mieres i l’Associació La Fulla organitzen la fira per continuar oferint un dels esdeveniments més esperats de l’any al municipi.