Centenars de nens i nenes juguen amb llums i ombres al Lluèrnia Kids

El Festival Lluèrnia ja escalfa motors. El gruix de les instal·lacions i activitats es faran dissabte al vespre, però aquests dies ja es poden anar veient algunes coses. És el cas del Lluèrnia Kids, una proposta perquè els més petits experimentin amb l’essència del Lluèrnia, la llum.

La sala El Torín s’ha convertit, aquests dies, en un espai captivador. Només calia veure la cara dels nens i nenes endinsant-se a un espai màgic, ple de petites llums, ombres i música.

El Lluèrnia Kids, proposa un recorregut per petits racons on provar materials i textures, ombres, filtres de colors, llanternes, fluoresències i fosforecències, adreçat als més petits i, perquè no, també als grans.

En aquesta ocasió, s’han creat quatre espais diferents.

‘Ombres per un tub’, que juga amb la projecció de personatges i elements a les parets. Un espai de fotoluminescència on es pot dibuixar amb punters làsers. Un altre espai on dibuixar a les parets a partir d’sticks de llum, i finalment l’espai ‘concert de colors’ on es poden jugar amb les nostres mateixes ombres de colors.

 Lola Solanilla, Lluèrnia Kids: Cada sala pretén treballar amb una técnica i una tipologia de llum diferent. El concert de colors i ombres per un tub, estem parlant d’ombres, però en un parlem de la teoria del color i l’altre treballem amb les ombres.

La pròxima sessió del Lluèrnia Kids serà dissabte, de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre.