El Prat visita la UE Olot, que es troba en el millor moment de la temporada

La Unió Esportiva Olot rebrà aquest diumenge el Prat, a la 12a jornada de lliga al grup 3r de la segona divisió B. Un equip que arriba de jugar partit de Copa Federació entre setmana i amb la necessitat de puntuar per sortir del descens.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: No pensem amb què sigui la tercera victòria consecutiva, pensem en que serà molt complicat. És un rival que ve molt exigit i que té unes necessitats molt grans.

El tècnic valencià posa l’accent en els bons resultats que està aconseguint el Prat fora de casa.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: De cinc partits fora de casa només han perdut davant el líder, el Lleida. La resta han empatat tres i han perdut un.

L’Olot, de la seva banda, encara el partit buscant sumar la tercera victòria consecutiva.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Hem d’aprofitar que estem en una situació que les coses a nivell de resultats s’estan donant.

Segons Raúl Garrido, una de les fortaleses de l’equip és el fet d’acceptar que qualsevol jugador pot ser titular, cosa que està funcionant per la competitivitat que està creant en el grup.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Tots saben que hi poden ser i quan més jugadores siguin conscients que poden ser titulars, això per mi és un tresor que hem de guardar.

Arimany i Blázquez seran baixa pel partit que es jugarà diumenge a les 5 de la tarda, dia d’eleccions. Preguntat per si les eleccions poden fer baixar l’assistència, com en altres ocasions, Raúl Garrido contestava bromejant.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Espero que vinguin aquí i que votin per a nosaltres. Estem fent una bona campanya electoral i mereixem ser reconeguts.

Bromes a part, Raúl Garrido insisteix en la necessitat d’omplir setmana rere setmana l’estadi, si realment tothom vol que aquest projecte segueixi pujant cap amunt.