Els candidats gironins del PSC expliquen les propostes del partit en matèria laboral a Olot

Aquest divendres al migdia, en els últims compassos de la campanya per a les eleccions generals del 10 de novembre, els caps de llista al Congrés i al Senat per Girona del PSC,  Marc Lamuà i Ferran Camas han visitat Olot. També els ha acompanyat Eulàlia Lluch, filla de l’ històric socialista assassinat per ETA Ernest Lluch, que tanca la llista de la demarcació de Barcelona. Les propostes dels socialistes en matèria d’ocupació i pensions han centrat la seva compareixença, que ha abordat qüestions com l’augment del salari mínim, les mesures contra la precarietat laboral o les pensions.

Marc Lamuà, Cap de llista al Congrés per Girona PSC: El compromís és seguir augmentant les pensions en base a l’IPC real, això afectaria un total de 158.000 persones a comarques gironines pel que fa a les contributives i quasi 6.000 les no contributives a comarques gironines.

Ferran Camas, Cap de llista al Senat per Girona PSC: L’estabilitat en la ocupació és bàsica, el fet de que els joves, els adults i la gent gran puguin tenir contractes que els donin estabilitat econòmica és una cosa que volem potenciar a través de la reforma de l’Estatut dels Treballadors.

Preguntat per l’enduriment del discurs del President del govern en funcions, Pedro Sánchez, en aquesta campanya electoral, Lamuà la reiterat l’aposta pel diàleg del PSOE.

Marc Lamuà, Cap de llista al Congrés per Girona PSC: Un diàleg que permeti parlar realment de tot. Sentim moltes apel·lacions al diàleg sobretot per parlar només d’un tema concret. Si ens hem de seure, hem de tenir un diàleg de veritat.

Eulàlia Lluch, molt vinculada a Maià de Montcal, no és l’única garrotxina que figura a les llistes del PSC en aquests comicis. Marina Alegre, regidora del PSC d’Olot, va com a suplent al Senat.

x