La UE Olot i el FC Barcelona signen un acord de col·laboració

La Unió Esportiva Olot i el FC Barcelona han signat conveni de col·laboració, que permetrà posar facilitats entre els dos clubs a l’hora d’incorporar jugadors. Dos exemples clars són els de Peque i Arnau Comas, aquesta temporada.

Joan Agustí, president UE Olot: Avui és un dia molt important per la història de la UE Olot. Estem contents perquè a nivell estratègic ens agrada signar amb un club que tingui uns valors i tingui una catalanitat com nosaltres

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: El fet de poder tenir la oportunitat d’incoporar aquests jugadors joves i amb talent que molts d’ells han anat superant etapes inferiors en el seu futbol base.

A l’acord també hi figura la possibilitat que els tècnics del club garrotxí puguin participar en jornades de formació o clínics del Barça.

L’acord, que s’ha estat gestant des de la temporada passada, permetrà als socis de la Unió Esportiva Olot una sèrie d’avantatges.

Jordi Reyes, directiu de comunicació UE Olot: Una sèrie de descomptes al Palau de Gel, al Museu, i potser la part més atractiva és que ens ofereix una sèrie d’entrades per cada jornada dels partits que es fan al pavelló del Barça i al Mini Estadi.

La gestió es podrà fer a través de la pàgina web del club, on també s’hi explica tot l’acord. Cada soci podrà adquirir un màxim de dues entrades. El club ha volgut deixar clar que l’acord no és una afiliació i que el conveni és per un any amb opció de prorroga.