Un veí d’Olot és detingut per la Policia Municipal com a presumpte autor de la crema de sis contenidors durant la nit del passat dimarts

Durant la nit del passat dimarts 5 de novembre la Policia Municipal va detenir un veí d’Olot per l’incendi de sis contenidors. El primer avís es va rebre al Carrer Madrid i quan la patrulla va arribar al lloc va detectar un segon contenidor en flames, concretament a l’Avinguda Santa Coloma. Mentre els efectius de la Policia Municipal i els Bombers treballaven per extingir el foc es va localitzar un tercer contenidor cremant al passatge Estació.

La Policia Municipal va demanar ajuda als veïns de la zona per tal de localitzar l’autor i gràcies a la seva col·laboració i a les imatges enregistrades per una càmera de seguretat van poder identificar-lo. Els efectius de la Policia van localitzar al presumpte autor dels fets a l’alçada de la Plaça Catalunya amb un encenedor a la mà i van procedir a la seva detenció. A pocs metres es van trobar tres contenidor més cremant. Es tracta d’un veí d’Olot de 43 anys que ha estat detingut per un delicte de danys. Després d’haver passat a disposició judicial ha quedat en llibertat a l’espera de judici.