El CEF Bosc de Tosca suma tres punts més davant la UE Marca de l’Ham (2-0)

El CEF Bosc de Tosca va aconseguir superar la UE Marca de l’Ham dissabte per 2-0 en el partit corresponent a la 10a jornada de lliga de Segona Catalana. El conjunt local va obrir la llauna ben aviat. Al minut 12, Alejandro Gaitán va culminar una molt bona jugada i la pilota ha acabat al fons de la porteria. Els visitants ho van intentar, però sense èxit i el matx se’n va anar al descans amb l’1-0 en el marcador.

La represa va seguir en la mateixa línia. Al primer minut de la segona meitat, Alejandro Gaitán va rematar una centrada provinent de la banda dreta i va marcar el segon dels locals. A partir d’aquí, la Marca de l’Ham va pujar una marxa més i al cap d’uns minuts va provocar un penal que no va ser capaç de transformar. A pocs instants per al final, els visitants es van quedar amb 10, per l’expulsió d’un dels seus jugadors. L’àrbitre no va donar temps per més i el Bosc de Tosca es va endur tres punts merescuts.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: “Molt content, perquè portem tres zeros seguits. És el que els hi he dit, a partir de la solidesa i contundència en defensa podem anar creixent. En atac, destacar l’Alejandro i l’Àlex Darnés que han fet un bon treball”.

 

Eduard Ortega, entrenador UE Marca de l’Ham: “Crec que no sé si són set o vuit partits sumant, tant empats com victòries, que ens permetia venir aquí, al camp d’un dels millors equips de la categoria per davant. També sabem que no és real, el que passa que l’equip quan fa els deures es posa en una posició que és el que marca la classificació”.

El CEF Bosc de Tosca visitarà el camp del CE Farners durant la propera jornada.

x