El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc presenta els equips de la temporada 19/20

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc ha presentat aquest dissabte els diferents equips que conformen aquesta temporada l’entitat esportiva de Sant Joan les Fonts. Dissabte, el pavelló es va omplir per veure els jugadors que competeixen aquesta temporada lluint els colors blanc-i-negre a la samarreta.

La presentació, on es va fer la tradicional foto oficial de tots els equips junts, va tenir una cinquantena de pares i mares com a públic al pavelló del Club Poliesportiu Santjoanenc.

Balta Perarnau, entrenador: Els objectius es que la gent s’ho passi bé, que se sentin com a club, que aprenguin a jugar a bàsquet. Hem apostat per la base per aconseguir que la gent i els jugadors aprengui els fonaments i les bases del bàsquet i després que intentin passar-s’ho bé, fer un grup d’amics que a la llarga és el que més interessa.

Aquesta temporada, el club està format per 6 equips federats, 6 equips a nivell d’escoleta i 1 equip de veteranes, un total de 123 jugadors i jugadores.

Han comptat també amb la col·lació d’equips de diverses escoles, com ara l’escola del Morrot i el Cor de Maria d’Olot i l’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts, amb l’objectiu d’apostar pel bàsquet infantil i escolar per ser la base del club.

Deixa un comentari