Diversos garrotxins són a la Jonquera cridats per Tsunami Democràtic per tallar la frontera

Diversos garrotxins s’han desplaçat aquest dilluns fins a la Jonquera, responent així a la crida de Tsunami Democràtic per mantenir tallada l’autopista AP-7. Olot Televisió ha pogut parlar amb alguns d’ells. Juti Gusi i Xavi Andreu han explicat que s’hi han unit aquest mateix vespre. En Juti destaca que “tot està molt ben organitzat, ningú sap res però tot funciona” i que “els tècnics de so han trobat l’escenari muntat i cada hora es van tornant però ningú sap de qui és l’equip”.

 

 

Han sortit de la Garrotxa amb moto, el que els ha permès poder arribar fins al Pertús ràpidament i esquivant els talls de carretera. En declaracions a Olot TV han explicat que “hi ha molta gent a la zona del tall de carretera i encara n’hi ha moltíssima pujant amb caravana, amb cotxe i carregats de jovent amb bosses” per passar la nit.

En Juti i en Xavi passaran la nit al ras, acompanyant als centenars de persones que encara mantenen la via tallada. A les imatges que envien es pot veure l’escenari que s’ha muntat en un dels carrils de l’autopista, on encara hi ha actuacions en directe i música. Al voltant s’hi concentren centenars de persones amb tendes, caravanes i equipats per aguantar fins dimecres. El fred i el vent sembla que també estaran ben presents tota la nit.

 

x