Investiguen les causes i el valor dels danys ocasionats pel foc de dissabte a la fusteria del polígon Morrot-Pla de Baix d’Olot

Els pèrits investiguen des d’aquest matí l’origen del foc que dissabte va incendiar una fusteria del polígon Morrot-Pla de Baix d’Olot. De moment, se sap que les flames van originar-se a la teulada de la part posterior de la nau, presumiblement a l’exterior. En aquell moment, a l’empresa no hi havia activitat. El foc es va anar estenent fins entrar a la primera planta de l’edifici i propagar-se fins a la planta baixa de la nau, a la banda que es troba més a prop de la benzinera Petrocat. El foc va malmetre, segons els responsables de l’empresa, unes 2.000 portes que s’hi trobaven a l’espera de ser distribuïdes i muntades. Els pèrits valoren els danys materials causats pel foc, que també ha consumit la teulada i que s’haurà de restablir en les properes hores. L’empresa espera tornar a l’activitat a finals de setmana. De moment, la circulació hi estava restringida aquest matí, en el tram de carrer on se situa la fusteria, per facilitar les tasques de retirada de material afectat.

El foc va comportar un alt risc en generar-se molt a prop de la benzinera de Petrocat.

x