Una bona defensa del Prat i un dia espès de la UE Olot (0-0)

Empat sense gols en el partit entre la UE Olot i el Prat. Partit espès dels jugadors de Raúl Garrido davant un Prat molt ordenat en defensa. Primera part amb poques jugades destacades, més enllà d’aquest cop de cap de Kilian, segurament la ocasió més clara del partit. Important el canvi d’Eloi Amagat per lesió, obligant a Garrido a canviar el plantejament. El Prat també ho ha intentat, però sense fer mal.

A la segona part, l’equip visitant ha posat una marxa més, trancant més el partit, recuperant possessió de pilota i atacant la porteria de Pol Ballesté, però sense èxit. L’Olot tampoc ha deixat d’intentar-ho. Natalio ha tingut una bona opció, però a l’últim moment ha relliscat. Als últims minuts de partits el Prat ha reclamat penal per unes mans dintre l’àrea local després d’un cop de cap de Moha a la sortida d’un corner, però el col·legiat no ho ha vist així.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: El Prat ha sabut defensar molt bé, ha sabut replegar-se, amb dues línies de 4. Hem canviat de sistema al descans, però avui ens ha faltat estar fins. Amb la lesió d’Eloi amagat hem hagut de canviar-ho tot, ja que no teníem aquest jugador més tècnic per progressar amb la pilota al mig del camp. Possiblement, anys enrere, el partit d’avui el perd, en un córner, una contra… avui no l’hem perdut.

 Pedro Dolera, entrenador Prat: veníem d’un esforç molt gran del partit de Copa del Rei entre setmana contar el Castelló. Ens ha costat entrar en el partit, no hem deixat jugar a l’Olot, i en els últims 25 minuts de partit, hem sigut dominadors i hem tingut ocasions per guanyar, a més del possible penal que hi ha en la rematada de Moa, que segurament si hagués passat en l’altre àrea s’hauria xiulat

Sisena jornada consecutiva sense perdre per a la Unió Esportiva Olot. La setmana que ve visitarà al Vila-real B. Segons ha explicat Raúl Garrido en roda de premsa, aquesta setmana Eloi Amagat es sotmetrà a una ressonància magnètica per conèixer la magnitud de la lesió, que pinta greu.

Important nombre el d’espectadors a l’estadi municipal, amb 1.200 persones, tenint en compte el rival i el diumenge d’eleccions espanyoles.