Bassols Energia rep el Premi de Prevenció de Riscos Laborals del Col·legi d’Enginyers de Girona

La desena edició dels Premis de Prevenció de Riscos Laborals, que atorga cada any el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona ha reconegut l’elèctrica Bassols Energia, amb seu a Olot.

El Col·legi valora així l’aposta de l’empresa garrotxina per la formació dels treballadors en aquest àmbit, amb la col·laboració d’experts en qüestions com el treball en alçada, els primers auxilis o el manteniment d’instal·lacions elèctriques.

Jordi Rodà, Director Tècnic Bassols Energia: Creiem que se’ns ha donat aquest premi en part pel gran esforç de l’empresa en la formació dels treballadors i el seu fort compromís per mantenir l’accidentalitat zero, que és l’objectiu que ens hem marcat des de Bassols Energia.

A través de la sensibilització i la implicació de tot el personal en la planificació de tasques, la companyia s’ha mantingut en accidentalitat zero dos anys consecutius.

Jordi Rodà Sau, Director Tècnic Bassols Energia:  A l’hora de planificar tots els treballs es té en compte els treballadors, es van a mirar totes les feines per veure com es faran. I en l’adquisició de nous equips, els tenim molt en compte perquè són els usuaris que han de fer servir aquests elements, no?

Aquesta edició dels Premis de Prevenció de Riscos Laborals també van reconèixer l’enginyer jubilat  Lluís Serra. El 2014, la companyia Zoetis de la Vall de Bianya va rebre aquest mateix guardó.

 

Deixa un comentari