Cuina Volcànica ofereix àpats a Barcelona per fer promoció de la gastronomia garrotxina

Durant tres dies, el col·lectiu Cuina Volcànica treballa amb tres restaurants de Barcelona per promocionar la gastronomia garrotxina a la capital catalana. La intenció de l’entitat és atraure la clientela barcelonina mitjançant àpats temàtics.

Els establiments que formen part del col·lectiu Cuina Volcànica han ocupat aquests dies els fogons de tres establiments barcelonins. Són els restaurants Manairó, les Dos Torres i la Gormanda, tres espais amb una cuina d’autor marcada, però que aquests dies vol sorprendre la seva clientela aportant plats de la gastronomia garrotxina a la carta, gràcies a la col·laboració de l’entitat comarcal.

Gerard Xifra, president Cuina Volcànica: “Cuinarem plats amb producte del territori fusionant-ho amb la visió de cada un dels cuiners de Barcelona, i així explorem fins on pot arribar aquesta combinació.”

Fins aquest dimecres, es poden degustar els àpats de cuina volcànica als restaurants de la ciutat comtal. La intenció del col·lectiu és augmentar el concepte que tenen els clients barcelonins de la gastronomia garrotxina, i incentivar a que s’apropin per degustar les elaboracions que surten dels fogons comarcals. Precisament, aquest mes quinze restaurants garrotxins ofereixen menús especials en motiu de la Mostra Gastronòmica, per potenciar la cuina local.