Desenes de Garrotxins participen als talls de carretera a la frontera amb França convocats per Tsunami Democràtic

Aquest matí les policies espanyola i francesa han desallotjat el tall que Tsunami Democràtic havia convocat al pas fronterer del Pertús. Els agents de la policia dels dos estats han anat guanyant terreny de forma coordinada i han aconseguit restablir la circulació al pas fronterer després de més de 26 hores de tall i protestes per les condemnes del Suprem als líders del procés. Desenes de garrotxins s’han desplaçat fins a la frontera per participar de la mobilització. Alguns hi ha passat la nit i d’altres han tornar a casa a altes hores de la nit per tornar-hi a ser aquest matí. Les policies han detingut una vintena de persones després de càrregues i llançament de gas pebre. Els manifestants han acabat marxant després de l’actuació policial i al migdia s’han desplaçat fins a la Nacional 2, on han protagonitzat nous talls.

Tsunami Democràtic havia convocat una reunió a la una de la tarda per coordinar noves mobilitzacions. L’última crida prevista és una crida per col·lapsar la frontera al País Basc.

Deixa un comentari