L’Escola Pia, el CBGX Santjoanenc i la UE Castellfollit presenten els equips per aquesta temproada

El cap de setmana esportiu ens va portar diverses presentacions d’equips de diversos clubs.

L’Escola Pia va presentar els seus 12 equips de bàsquet, a més de dos comarcals, i més de 130 jugadors. Una xifra lleugerament superior en nombre respecte l’any passat. Sempre amb l’objectiu de traslladar l’ADN Pia generació rere generació.

Joan Danés, coordinador bàsquet Escola Pia: El que vull recalcar, que és molt important, és que molts jugadors del club són també entrenadors, de manera que donem una continuïtat entre els equips, tothom sap més o menys al que volem jugar, tots ens coneixem. O sigui: fem una gran família.

Qui també va presentar els seus equips va ser el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc. Un total de 123 jugadors i jugadores repartits en 6 equips federats, 1 de veterans i 6 escoletes. Precisament una de les novetats d’aquesta temporada és la incorporació d’algunes escoles per fer créixer la base.

Balta Perarnau, Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc: Aquest any tenim la col·laboració de les escoles del Morrot i Cor de Maria, a part de la Castanyer d aquí a Sant Joan. Hem apostat per la mainada i el bàsquet preescolar, perquè si no tenim molts problemes per fer equips a l’edat de cadets o juvenils.

Finalment, en futbol, la Unió Esportiva Castellfollit va presentar, també, els seus equips: el 4a catalana i els pre benjamí, benjamins i escoleta.