Sales de Llierca acull un any més la Festa Major amb centenars d’assistents

Durant aquest cap de setmana passat el gegant Perot va tornar a sortir a Sales de Llierca per ballar juntament amb la resta d’animalons de la faràndula per la Festa Major del municipi. Amb la col·laboració dels gegants, grallers i cavallets de Montagut  i el col·lectiu Terra Aspra van oferir un ball divertit i animat que no es van voler perdre els centenars d’assistents que hi van acudir.

Maria Charles, secretària de Terra Aspra: El col·lectiu fa més o menys uns 20 o 22 anys que col·labora amb la Festa Major de Sales i sempre hem vingut tot el grup i hem portat els gegants, més tard els senglars, els cavallets. Llavors nosaltres venim a la festa juntament amb en Perot, que sempre hem tingut una relació estreta perquè som dels únics gegants d’aquests pobles que continuem des de fa molts anys i llavors ens quedem a dinar.

La jornada de dissabte va oferir activitats per als més petits durant la tarda i va tancar amb la festa de Castanyada i la Nit Jove. I diumenge, a banda del ja tradicional ofici solemne dedicat al dia de Sant Martí, les sardanes i el ball de la faràndula van animar a tots els assistents per acabar amb l’arrossada popular. Activitats variades i per a tots els públics emmarcades, un any més, dins del que ja es considera un dels esdeveniments més populars i esperats del municipi.