Can Trona acull l’exposició ‘Perfils Humans cartogràfics’ de l’artista garrotxí Ferran Coves

Fins al 23 de gener, Can Trona acull l’exposició ‘Perfils Humans cartogràfics’ de l’artista garrotxí Ferran Coves.

L’exposició, una col·lecció de collages, vol fer reflexionar sobre la relació de la gent amb la natura representant els diversos perfils humans que convivim en una mateixa identitat local: el paisatge i el seu entorn immediat, en aquest cas la Garrotxa i la Vall d’en Bas.

Ferran Coves: Som com caçadors de paisatges quan viatgem ens agrada descobrir noves cultures. Igual que, per exemple a mi em passa quan arribo d’uns dies fora i entro als túnels i veig La Vall d’en Bas penso que ja sóc a casa. Aquesta necessitat de ser com locals i globals alhora.

Coves, que havia col·laborat en una secció d’opinió gràfica sobre temes d’actualitat al setmanari La Comarca, ha volgut llançar-se al món del collage, reutilitzant materials per a després donar-los-hi una nova vida.

Ferran Coves: M’agrada tornar a la tècnica d’agafar amb les mans, d’estar sol i sense pantalles. Penses molt i crees amb molta llibertat. Hi ha com un boom del collage, és com si tinguéssim la necessitat de treballar amb les mans.

 

x