El conte ‘Simba i tornado. Hakuna Matata’ podria arribar a la pantalla en format de dibuixos animats

De la voluntat de recaptar fons per causes benèfiques com ajudar als infants brasilers abandonats i els animals, la responsable del santuari animal de Sant Jaume de Llierca,  Mada Simbae, va crear el llibre ‘Simba i Tornado. Hakuna Matata’, on s’explica la història del lleó que va rescatar d’un circ i que va acollir a la reserva i del gos que sempre li ha fet costat. Ara diverses productores audiovisuals s’han interessat per portar el projecte a la pantalla en format de dibuixos animats.

Mada Simbae, responsable reserva animal: Unas productoras de animación, algunas cadenas televisivas, también dos grupos randes internacionales de entretenimiento de fuera del país, estamos negociando y estudiando la realización de unos dibujos animados de Simba y Tornado Hakuna Matata.

La responsable de la reserva explica que el llibre intenta transmetre els valors que ella mateixa sempre ha intentat seguir, com són la voluntat d’ajudar sense esperar res a canvi, ser feliç, tractar a tothom per igual i l’amor, entre d’altres.

Mada Simbae, responsable reserva animal: El fundamento y los pilares de este proyecto son seguir ayudando a los niños, los animales y a todos los seres que hagan falta.

Inclús abans que s’hagi tancat res sobre el projecte audiovisual, ja s’està preparant la segona part del llibre, projecte que també ha quedat enregistrat com a marca internacional gràcies a la repercussió que ha obtingut.

Deixa un comentari