Eloi Amagat estarà un mes de baixa per una contusió òssia al genoll dret

Mala pinta tenia la lesió d’Eloi Amagat per la cara que va posar uns segons més tard d’adolorir-se del genoll, en el partit d’aquest diumenge davant el Prat, que encara no s’havia arribat ni al minut 20 de partit.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Pendent de preves que faran d’aquí a dos dies, una ressonància. Pinta que és greu, però no soc capaç de dir-te què serà. No ho se. Hem de fer proves.

I no anava mal encaminat Raúl Garrido, després que aquest dimarts es confirmés que el migcampista gironí estarà un mes de baixa per una contusió òssia al genoll dret, després d’haver-se sotmès a proves, tal i com ha informat el club.

Si bé és cert que la lesió podia haver set pitjor, Raúl Garrido perd una peça clau al mig del camp pels següents 4 partits, almenys. Eloi Amagat havia jugat, contant el partit d’aquest diumenge, 9 partits i 639 minuts. I el que més destaca: havia completat els 90 minuts de fins a quatre partits aquesta temporada, quelcom que no tots els jugadors de la Unió Esportiva Olot, amb la idea de Raúl Garrido per promoure la competitivitat i no tenir un onze fixe.

x