Olot serà una de les 15 seus del Mobile Week de l’any vinent

Aquest dimarts es va confirmar que Olot serà una de les seus del Mobile Week, en el marc de les activitats prèvies al Mobile World Congres 2020.

 Gemma Canalias, regidora d’empresa, comerç i turisme Aj. Olot: LA Generalitat seleccionava 15 territoris de tots els que es presentaven, i nosaltres hem set un dels seleccionats.

El Mobile Week es durà a terme una setmana abans del Mobile World Congres i sorgeix d’una proposta de la Generalitat de Catalunya feta als  ajuntaments de tot el territori, i que demanava aquests últims enviar propostes d’activitats relacionades amb les noves tecnologies.

 Gemma Canalias, regidora d’empresa, comerç i turisme Aj. Olot: Vam presentar tot tipus d’activitats, xerrades, tallers… Ho vam parlar conjuntament amb tot d’agents del territori. Seran unes activitats de col·laboració publicoprivada. Ara ens posarem en contacte amb tots aquests agents, esperarem les confirmacions, i tant bon punt tinguem les confirmacions presentarem el programa.

Olot acollirà part del Mobile Week els dies 18, 19 i 20 de febrer, i tot i que enarca no s’han confirmat els llocs on es duran a terme aquestes activitats, la regidora d’empresa, comerç i turisme n’ha avançat dos.

Gemma Canalias, regidora d’empresa, comerç i turisme Aj. Olot: Es faran algunes activitats i tallers al centre d’Olot, d’altres a l’Hospital d’Olot… però es tracta de poder implicar diferents agents i diferents instal·lacions possibles.

Enguany el Mobile Week Catalunya triplica els emplaçaments on tindrà lloc les activitats, passant de 5 a 15.

x