Un augment de la connexió a Internet trasllada la nova edició de la Volcànica Lan Party a Besalú

Els ‘gamers’ i els amants de la tecnologia, tenen una cita aquest cap de setmana a Besalú. La nova edició de la Volcànica LAN Party, la festa de les noves tecnologies de la Garrotxa, ha canviat enguany d’espai.

Aquest canvi ha estat a causa de la connexió a Internet. Un augment de la potència de la xarxa que permetrà jugar més partides simultànies online. Una potència 10 cops superior a la vegada que més connexió es va aconseguir al Recinte Firal d’Olot.

Toni Gómez, organització: La diferència més gran serà el tema d’Internet, la xarxa més oberta. L’espai també es més gran i més modern i tota la zona que ens envolta l’ajuntament ha posat molt de la seva part per ajudar-nos a estar més còmodes. El nostre handicap més gros era aquest, aconseguir una connexió suficientment bona com perquè 100 persones poguessin jugar online. És complicat i en aquest cas estem molt contents d’haver pogut fer aquesta evolució.

La Volcànica d’enguany també tindrà premis en metàlic i seguirà amb la seva vessant més competitiva amb els tornejos de totes les edicions inclòs, aquest any, el Fortnite.

Per tal d’inscriure’s, només s’ha d’accedir al web de la Volcànica Lan Party i procedir a la inscripció on es podrà escollir seient i apuntar-se directament als tornejos.

x