La cursa Aplec de Sant Martí de Santa Pau passa a ser aquest any una marxa popular

Després de 9 anys de la cursa Aplec de Sant Martí de Santa Pau, enguany els organitzadors han optat per canviar de format i convertir l’antiga cursa de muntanya per una marxa popular de 8 quilòmetres.

Miquel Palma, organització Marxa Aplec de Sant Martí: Hem canviat de cursa de muntanya per un marxa perquè anava baixant la participació, i el que preteníem és que als actes de l’Aplec hi hagués gent, i l’hem volgut fer perquè vingui el màxim de gent possible.

La marxa sortirà des de l’esplanada de  l’ermita de Sant Martí a entre dos quarts de 8 i les 8 del matí d’aquest diumenge, on també es durà a terme la recollida de tiquets per l’esmorzar, que es celebrarà a les 11. Tot i el canvi de format, la organització continua apostant per oferir la bellesa del seu entorn, per aquest motiu aniran fins a Sant Julià del Mont i passaran per indrets com la cinglera de les roques dels corbs.

Miquel Palma, organització Marxa Aplec de Sant Martí: Quan fèiem la cursa volíem que fos corredora. Ara amb la marxa, volem que tingui moltes vistes, encara que sigui exigent. La baixada és suau, però.

Tot i així, tothom qui ho vulgui podrà fer la marxa corrent, tot i que no hi haurà classificacions, però si control de pas.

La gent que hi vulgui participar es pot inscriure a la marxa fins aquest dissabte a les 2 del migdia, accedint a la pàgina web curses.cat. Un cop tancada la inscripció la organització donarà a conèixer el nombre de places encara disponibles.

L’Aplec de Sant Martí és la segona cursa que s’ha perdut aquest 2019, després de la cursa Ciutat d’Olot de fa unes setmanes.

Deixa un comentari