Les Festes del Tura tornen a ser finalistes dels premis ARC de la Indústria Musical del Directe

No cal dir que pels olotins i olotines, les Festes del Tura d’Olot són una de les millors festes majors de Catalunya.

Aquest any però, pot tornar a quedar demostrat a la 17a edició dels Premis ARC de la Indústria Musical del Directe, uns premis de referència per a la música en directe i l’espectacle a Catalunya.

I es que les Festes del Tura, és un dels quatre seleccionats a optar al premi a la millor programació musical de Festa Major d’enguany.

La programació musical de les Festes del Tura d’aquest 2019 va aplegar desenes de conjunts musicals de referència. La ciutat va poder gaudir de grans concerts gratuïts com ara els Catarres, Mishima, Buhos, Obseses o la Orquestra Mondragón entre d’altres.

Pep Berga, Alcalde d’Olot: El fet que la festa major estigui organitzada en bona part pel programador musical d’Olot i l’àrea de música d’Olot doncs fa que el nivell anual dels grups que es conviden tingui un reconeixement alt. Són persones que coneixen molt bé que és el que està passant al país a cada moment i aquest any novament hi ha un reconeixement a la programació musical de les Festes del Tura que he de dir que és excel·lent. És excel·lent perquè hi ha la oportunitat de portar els grups més coneguts amb grups de descoberta.

De fet, Olot ja va guanyar aquest guardó fa 7 anys al 2012 en la primera edició dels premis i aquest és el segon que la capital garrotxina està nominada en aquesta categoria ja que l’any passat també van formar part dels finalistes.

Deixa un comentari