L’Olot treu molt rendiment en punts dels seus pocs gols marcats

La falta de gol és un dels problemes que intenten resoldre tots els equips. La Unió Esportiva Olot no s’escapa d’aquesta preocupació: fins al moment, només tres equips del seu grup han anotant menys, el Badalona, l’Oriola i el Prat, i tots ells ocupen les últimes places de la categoria. Però amb els seus deu gols, l’Olot n’ha fet suficient per ocupar la novena posició. El motiu és el rendiment que aconsegueix l’equip de cada marca que fa, un indici que mostra l’efectivitat del joc dels de Raúl Garrido. Així, l’Olot aconsegueix 1’7 punts per cada gol que anota, i en tota la Segona Divisió B només hi ha dos equips que treguin millor rendiment: són, per una banda, el Coruxo, en llocs de descens del grup 1, que ha tret 12 punts amb només set marques; per l’altra, hi ha el potent Cartagena, del grup 4, que havent fet onze gols ha obtingut 27 punts, i actualment lidera la categoria. Hi té molt a veure les poques marques que concedeixen, dos en el cas dels murcians, i vuit en el cas olotí, fet que els permet treure una alta efectivitat de la seva pólvora escassa.

Deixa un comentari