Torna a Olot el Festival El Més Petit: enguany amb accent noruec

El Festival El Més Petit de tots torna des d’aquest divendres i fins diumenge a Olot, per celebrar la 15a edició. Una proposta petit però alhora molt gran i important, ja que per a molts nens i nenes de 0 a 5 anys és la seva primera inclusió en les arts escèniques.

La capital garrotxina acull, enguany, 3 espectacles. La primera proposta arriba divendres, amb un taller que porta per títol Tumble in the Jungle, a càrrec d’una companyia noruega.

 Ester Forment, responsable recursos educatius Teatre Principal d’Olot: És un taller de moviment i de música el qual ensenya els nens una cançó amb llenguatge de signes. La cançó també es podrà veure a l’espectacle que faran.

Un altre dels protagonistes seran els membres de la Companyia pels més menuts, que oferiran ‘Musicals pels més menuts’: una experiència sensorial per a nens de 0 a 3 anys.

Uns espectacles participatius i en els quals els pares poden passar-s’ho igual de bé que els nens i nenes. Enguany l’organització ha preparat una sorpresa per al públic assistent:

 Ester Forment, responsable recursos educatius Teatre Principal d’Olot: també tenim, aquest any, una instal·lació, que mitja hora abans i mitja hora després puguin gaudir-la pares i nens.

Qui no es vulgui el Festival El Més Petit de tots encara és a temps de comprar les entrades a Can Trincheria, al Teatre Principal i través d’Olot Cultura. L’accés als espectacles serà  per la banda de la Carbonera.

 

x