Càritas Garrotxa organitza la 4a edició del concert solidari de Gospel a Olot

El programa de treball protegit, te la finalitat de facilitar l’accés al treball a persones en situació molt desafavorida. Càritas Garrotxa ofereix llocs de treball a persones que tenen moltes dificultats per accedir a un lloc de treball en un procediment ordinari. És per això que la música Gospel tornarà a Olot aquest diumenge a les 6 de la tarda a la Sala El Torín, que acollirà la quarta edició del concert solidari que organitza Càritas Garrotxa. Un any més l’entitat aposta pel Gospel, un tipus de música amb una molt bona acollida a la ciutat. Els beneficis que s’obtinguin del concert aniran destinats íntegrament als projectes que realitza l’entitat, entre els quals hi ha programa de treball protegit. Una jornada amb molt bona música per a una molt bona causa.