Creu Roja Garrotxa organitza aquest diumenge la 7a edició de la Marxa Solidària

Aquest diumenge Creu Roja Garrotxa organitza la 7a edició de la Marxa Solidària on els fons recaptats es destinen al projecte ‘Lligams’, iniciativa que ofereix suport a famílies de la comarca en risc d’exclusió social. Enguany el recorregut circular serà de 9 quilòmetres i passarà per Les Preses, amb el punt de sortida al local social de Bosc de Tosca.

Emili Bassols, president Creu Roja Garrotxa: Tota la Vall del Corb és molt espectacular, és segurament que dels indrets més bonics i hi ha qui fins i tot el considera algun dels indrets més bucòlics que tenim per aquí i és un dels llocs que amb poc tros pots visitar molts espais interessants.

El recorregut està pensat perquè hi pugui assistir tothom qui ho desitgi i, sobretot, per gaudir de l’entorn natural que ofereix la zona, passant per les ermites de Sant Martí i Sant Miquel del Corb amb un esmorzar de patates d’Olot a la brasa a l’arribada. Com a novetat, enguany també es possible inscriure’s de forma online a través del web de l’Ajuntament de Les Preses.

Pilar Casadevall, organització Marxa Solidària: Gràcies al suport de l’Ajuntament de Les Preses hi ha la possibilitat de fer la inscripció online a través de la web del mateix consistori. Ja hi ha un link per poder fer la inscripció i aleshores això és facilitar encara més a la gent que s’hi pugui inscriure. També hi haurà la possibilitat de fer-ho com sempre presencialment el dia de la caminada.

En la edició anterior van ser 180 els participants i prop de 1.500 euros recaptats, i aquest any l’organització s’ha marcat la fita de poder arribar almenys a les 200 persones.