Detenen dues persones per nou robatoris amb força a Santa Pau

Els Mossos d’Esquadra han confirmat avui la detenció de dues persones com a pressumptes autors de nou robatoris amb força a Santa Pau. Els detinguts són un home i una dona de 35 i 38 anys, que van ser detingudes dimecres 13 de novembre, en un operatiu dels Mossos al seu domicili. Allà van localitzar gran part dels objectes sostrets, que es van retornar als seus propietaris.

Cinc dels robatoris es van produir en un centre d’informació d’on van sostreure material informàtic, electrodomèstics i diners. I els altres quatre van ser en instal·lacions esportives, un centre mèdic i una caseta d’eines d’on va sostreure diners, material informàtic, cinc bicicletes estàtiques i eines diverses.

 Segons la investigació dels Mossos, els pressumptes lladres actuaven de matinada, forçant la porta o la finestra per accedir a l’interior. Part dels objectes sostrets s’haurien venut en botigues de compravenda d’Olot i Figueres. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Un dels detinguts va passar a disposició judicial el 14 de novembre, al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot. L’altre va quedar en llibertat després de declarar a comissaria, i està obligat a presentar-se davant el jutge quan el requereixi.