L’equip de govern d’Olot es reunirà amb els veïns de la Faja per escoltar les seves demandes sobre zones verdes

Les 200 signatures recollides pels veïns de la zona residencial de la Faja reclamant que s’hi projectin espais verds comuns a més d’habitatges ja ha arribat fins a l’Ajuntament d’Olot. Arran de la construcció de nous habitatges, els veïns es mostren preocupats sobre si la quarantena de nens i nenes que hi viuen continuaran tenint espais per al joc en un futur. Demanen la creació de nous parcs i espais verds a les àrees pendents d’urbanitzar L’equip de govern ha volgut estudiar la naturalesa urbanística d’aquest sector abans de reunir-se amb els col·lectius signants.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Part de la Faja està pràcticament per edificar però s’han construït uns quants edificis i potser ha estat això el que els ha fet pensar que com quedaria finalment no els acabaria d’agradar. No estem parlant d’un terreny municipal, estem parlant d’un terreny per al qual el POUM defineix quins usos s’hi poden donar, quins requeriments han de complir les edificiacions. Això [les signatures] va arribar a les meves mans dimarts i tot just ahir he tingut el planell explicant com és tota aquesta ordenació urbanística. El que farem és posar-nos en contacte amb els signants.

Serà després d’escoltar els veïns quan l’equip de govern estudiarà si hi pot donar una solució directa o alternativa a les seves demandes.

Deixa un comentari