L’Hoquei Olot rep el Piera abans de la presentació dels equips del club

El Club Hoquei Olot rebrà aquest diumenge a partir de les 4 i 5 de la tarda i en directe per Olot Televisió el Piera, en una nova jornada de lliga al grup B de la nacional Catalana. Una lliga marcada fins el moment per la igualtat des que va començar la temporada.

Jordi Gironès, coordinador esportiu CH Olot: Tenim un nivell bastant igual tots els equips, hem de pensar que els partits sempre han estat molt igualats. Tot i que ara està per sota nostre és un rival potent sens dubte.

Malgrat la derrota en la jornada passada al camp del Cerdanyola, fins el moment el Club Hoquei Olot està aconseguint millors resultats lluny d’Olot ja que a casa, quelcom que intentarà revertir des d’aquest cap de setmana, on s’espera més públic del que és habitual, i és que el partit coincideix amb la presentació dels diversos equips del club.

Jordi Gironès, coordinador esportiu CH Olot: A casa ens està costant més tot i que estem ara mateix en tercera posició a dos punts del primer.

Jordi Costa afrontarà el partit sense Nil Rodríguez, que va patir en l’últim partit una contusió després d’un cop de pilota a la cara.

x