La UE Olot visita aquest dissabte a la tarda el Vila-Real B

La Unió Esportiva Olot visitarà aquest dissabte el Vila-real B, a la 13a jornada de lliga al grup tercer de la segona divisió B. El Vila-real és un dels equips que la temporada passada es quedar a les portes de pujar de categories, i sumat a la qualitat de la seva base fa pensar que és un dels partits més complicats de la temporada, amb l’objectiu de sumar la setena jornada puntuant.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: És un gran equip, per mi és possiblement el millor filial del nostre grup i segurament d’Espanya. Està en constant transformació.

Els de Miguel Álvarez Jurado, però, porten 4 jornades sense guanyar, i aquesta setmana han perdut tres punts a la classificació per alineació indeguda. Una de les claus per entendre el menor rendiment en les últimes jornades és, probablement, la lesió de Simon Moreno, un dels seus referents en atac.

Canvi d’horaris pels de Raúl Garrido, que jugaran dissabte enlloc de diumenge, a partir de les sis de la tarda, amb la baixa d’Eloi Amagat i de Blázquez.

Deixa un comentari